PrimaLuna EAT Tube KT88

PrimaLuna EAT Tube KT88

Limited edition of 100 QUAD sets /4Set=4Pieces

PrimaLuna EAT Tube KT88
PrimaLuna EAT Tube KT88
1.595,00 Price include 21% VAT Price exclude VAT € 1.318,18
AVAILABILITY1 DAY
De meeste buizen zijn -gelukkig- lang niet zo duur. Met name PrimaLuna buizen zijn heel betaalbaar, alleen al omdat we die buizen niet als verkoop artikel, maar als service artikel bestempeld hebben. Om de hobby betaalbaar te houden. Immers alles aangaande PrimaLuna staat in het licht van de meest maximale prestaties voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag.

En die PrimaLuna/EAT buizen dan? Ja, dat is dus de bekende uitzondering op de regel. Bij diverse PrimaLuna distributeurs maakten we kennis met de EAT buizen en het is simpel, ze zijn indrukwekkend. Of zoals Sistrade in Zwitserland zegt: “In Zwitserland is de PrimaLuna geïntegreerde versterker met EAT buizen een 100% onverslaanbaar apparaat.”  Ricardo Franassovici van Absolute Sounds in Engeland, verwoordt het anders “EAT KT88 tubes are the Viagra for your  PrimaLuna!” Voor de kenners zou het effect dus duidelijk moeten zijn.

Omdat we Miss Jozefina van EAT al jaren kennen, omdat we ook haar EAT KT88 buizen in diverse versterkers toegepast hebben, leek het ons een leuk idee om 100 quad sets PrimaLuna/EAT KT88 te laten maken. En dat hebben we dus gedaan. Dus … voor dagelijks gebruik kunt U heel goed uit de voeten met de standaard, betaalbare buizen van PrimaLuna (en andere buizenmerken), maar voor een feestje, ja, voor een feestje kan een setje PrimaLuna/EAT KT88 misschien wel voor nieuwe hoogtepunten zorgen.